Familia Toneli

Cariere

“Cea mai importantă avere a unei companii sunt oamenii!”

”Pentru noi, 2+2 . . . fac 5 și uneori chiar și mai mult!”

Cultura organizațională a companiei Toneli și-a conturat principalele trăsături încă dinainte de înființarea firmei.

Acționarii companiei sunt caracterizați de bunul obicei al lucrului de calitate, făcut sănătos și responsabil, precum și de transmiterea competențelor din generație în generație în familiile lor. Ei și-au propus  aducă această TRADITIE și în companie. În jurul acestei trăsături s-a născut cultura noastră organizațională.

MENTALITATE – Cealaltă față a cubului! Credem că nu există probleme, ci OPORTUNITĂȚI de a deveni mai buni. De aceea venim  cu IDEI și SOLUȚII care ne duc mai departe pe drumul pe care ni l-am ales prin Misiunea noastră organizațională. 

EXPERȚI și EXPERTIZĂ  – Toneli știe  leadership -ul în afaceri și în fiecare industrie se realizează prin oameni de o calitate profesională superioară. De aceea la noi în companie inspirăm și oferim oportunități de dezvoltare personală și profesională oamenilor, generând astfel un plus de valoare proceselor și fluxului operațional. Angajații câștigă astfel cunoștințe și experiențe valoroase care îi fac să devină profesioniști respectați în munca lor.

ECHIPĂ – “Pentru noi, 2+2…fac 5 și chiar mai mult!” Toneli mizează pe sinergia valorilor, pe valori individuale puse împreună în angrenajul companiei, astfel încât acestea  se potențeze una pe alta și  se amplifice în folosul rezultatului comun.

TEHNOLOGIE – Nivelul următor pe care ni-l dorim constant, în calitate de lider al industriei, înseamnă de fapt investiții făcute la momentul potrivit în tehnologie și în crearea tendințelor de piață. Vrem să fim buni, eficiențivaloroși. Acesta este aspirația noastră!

VIITOR – Toneli este o companie vizionară, un lider care își maximizează prezentul pregătindu-și în același timp, cu grijă, VIITORUL. Investim atât în tendințele de consum în industria noastră, cât și în dezvoltarea generațiilor viitoare care ducă mai departe compania la nivel superior.

PERFORMANTA – Tot ce construim în regie, în spatele scenei, trebuie genereze la finalul zilei performanță și profitabilitate, elemente ce închid și caracterizează eforturile depuse și care generează resursele pentru o nouă abordare, una superioară.