O variantă gustoasă de ouă umplute, care au fost numite după binecunoscutul personaj din desene, fiind convinsă că vor fi atrăgătoare pentru micuți.
Aveți nevoie de 1 sfeclă mică pe care o fierbeți în apă cu sare, aproximativ 20 minute, opriți focul și adăugați 2 linguri de oțet. În același timp fierbeți 10 minute, 6 ouă free range de la @familiatoneli și le lăsați la răcit.
Când sunt răcite ouăle, le decojiți și le introduceți în vasul cu apa de la sfeclă, care va fi de un roz foarte pronunțat. Puteți lăsa ouăle decojite timp de minim 4 ore sau peste noapte. Cu cât stau mai mult, cu atât albușul va absorbi mai mult pigment roz.
Ouăle se taie pe jumătate și se scot gălbenușurile și se combină cu:
• 2 linguri cremă de brânză
• 2 linguri zeamă de la castraveți murați
• 2 linguri ulei măsline
• sare și piper (eventual și niște verdețuri)
Toate ingredientele se mixează bine într-un robot și va rezulta o cremă fină și delicioasă. Cu ajutorul unui posh se umplu jumătățile de albuș.
Rețeta video: