Familia Toneli

Denisa Muraru – Ouă cu pesto și mozzarella

Denisa Muraru – Ouă cu pesto și mozzarella

Îmi place mult să gătesc dar uneori o rețetă simplă și rapidă e salvatoarea unei zile pline. Ouă cu pesto și mozzarella, un mic dejun sau poate prânz delicios pregătit în mai puțin de 5 minute (timpul de pregătire că mai stă un pic în air fryer) 😍

Am folosit ouă Ovital de la @familiatoneli, cel mai mare producător din România. 🇷🇴

În gama Ovital găsiți două sortimente de calitate superioară nutrițional: Ovital Omega 3, ouă cu adaos natural de acizi grași Omega 3, cu rol esențial în buna funcționare a aparatului cardiovascular și a sistemului nervos, dar și Ovital Seleniu Organic, ouă îmbogățite natural cu Seleniu, ce reduce riscul afecțiunilor cardiovasculare și susține sistemul imunitar.

Ingrediente:

  • 50g pesto
  • un bagel/ o chiflă
  • 2 ouă
  • sare și piper
  • 125g mozzarella

Mod de preparare: https://www.instagram.com/p/Cz1gMmYoqOI/