Ingrediente:
– 500 grame piept de pui
– 250 grame ficăței de pui
– 500 grame ciuperci
– ceapă verde, mărar, pătrunjel, leuștean
– 3 ouă fierte
– 4 ouă bătute bine
– condimente
– la final, un gălbenuș bătut cu puțină smântână lichidă
Începem prin a fierbe pieptul de pui și ficățeii, după care le lăsăm la răcit.
Într-un vas mare adăugăm ciupercile tocate mărunt, pieptul de pui și ficatul tocat în cubulețe mici, ceapa verde, verdețurile, condimentam cu sare și piper și adăugăm cele 4 ouă bătute bine. Amestecăm bine până totul se omogenizează.
Într-o tavă punem hârtie de copt, adăugăm un strat de compoziție, punem cele 3 ouă fierte, după care completam cu compoziția rămasă și nivelăm foarte bine.
Deasupra ungem cu gălbenușul bătut cu puțină smântână lichidă și presărăm opțional semințe de susan.
Tava a mers la cuptor timp de 50 de minute la 180 de grade.
Rețeta video: