Familia Toneli

Ramona Dănescu – Drob de pui cu ciuperci, verdeață și ouă

Ingrediente:

– 500 grame piept de pui

– 250 grame ficăței de pui

– 500 grame ciuperci

– ceapă verde, mărar, pătrunjel, leuștean

– 3 ouă fierte

– 4 ouă bătute bine

– condimente

– la final, un gălbenuș bătut cu puțină smântână lichidă

Începem prin a fierbe pieptul de pui și ficățeii, după care le lăsăm la răcit.

Într-un vas mare adăugăm ciupercile tocate mărunt, pieptul de pui și ficatul tocat în cubulețe mici, ceapa verde, verdețurile, condimentam cu sare și piper și adăugăm cele 4 ouă bătute bine. Amestecăm bine până totul se omogenizează.

Într-o tavă punem hârtie de copt, adăugăm un strat de compoziție, punem cele 3 ouă fierte, după care completam cu compoziția rămasă și nivelăm foarte bine.
Deasupra ungem cu gălbenușul bătut cu puțină smântână lichidă și presărăm opțional semințe de susan.

Tava a mers la cuptor timp de 50 de minute la 180 de grade.

Rețeta video:

https://www.instagram.com/p/CcpVHkkDseF/?hl=ro