Ingrediente:
-1 ficat de porc
-2 inimi miel
-4 rinichi de miel (se țin în apă cu oțet)
-500 grame pleurotus
-ceapă verde
-usturoi verde
-ulei
-3 legături mărar
-2 legături pătrunjel
-12 ouă Familia Toneli Bio (7 crude și 5 fierte)
Mod de preparare:
Ceapa, usturoiul și pleurotusul se taie în bucăți mici și se călesc în puțin ulei.
Se fierb organele și se taie în bucăți mici. Se amestecă ingredientele și se adaugă și verdeața tăiată, sarea, piperul și cimbrul (după gust) și cele 7 ouă, dupa care se amestecă bine până la omogenizarea compoziției.
În tava de chec, se pune prapure de porc, se toarnă puțin din compoziție, se așează ouăle fierte și decojite și apoi se adaugă restul de compoziție deasupra și se aranjează prapurul. Se coace până se rumenește.
Rețeta video: