Familia Toneli

Ioana Rădulescu – Omletă rulou cu ardei și ceapă verde

Ioana Rădulescu – Omletă rulou cu ardei și ceapă verde

Dacă v-ați săturat de micurile dejun cu omlete clasice și vă doriți ceva care să arate wow în farfurie sau pur și simplu, doriți să impresionați pe cineva, aceasta este rețeta perfectă pentru voi.

Ingrediente: ( aproximativ 4 porții) :
️- 6 ouă Toneli Kids
️- un fir de ceapă verde ( tocat mărunt)
-️ o jumătate de ardei capia (tocat mărunt)
️ – spray de avocado sau ulei de măsline pentru a unge puțin tigaia (am șters cu un șervețel excesul de ulei)

Mod de preparare:
1) Am separat albușurile de gălbenușuri.
2) Am bătut albușurile cu un tel, apoi am adăugat peste ele ardeiul și ceapa.
3) Am uns o tigaie antiaderentă cu puțin ulei, apoi am pus un strat cât mai subțire de albușuri și le-am rulat ca pe clătite.
4) Am continuat cu stratul de albușuri (până când s-au terminat)
5) Am continuat cu gălbenușurile bătute și le-am rulat, până a rezultat o ruladă mare, pe care am porționat-o.

Secretul este sa aveți răbdare, focul trebuie să fie cât mai mic, să nu se ardă și se rulează cu grijă și atenție ca să nu se destrame.

Rețeta video:

https://www.instagram.com/p/CivMRu_jhMD/?hl=ro