Chifle pentru burgeri și nu numai.
Ingrediente:
Pentru tangzhong ( aluat pe foc pentru a face chifla pufoasă) :
- 18g făină
- 16ml lapte
- 30ml apă
Suplimentar:
- 525g făină
- un praf de sare
- un ou și un gălbenuș de ou @familiatoneli gama Omega3, Vitamina D + Seleniu
- 42g unt moale
- susan
- sare mare
Pentru uns înainte de cuptor:
- 1 gălbenuș amestecat cu o lingură de lapte
Pentru uns după ce scoatem din cuptor:
- unt topit amestecat cu căței striviți de usturoi
Mod de preparare:
Se pregătește o maia din: 120 ml lapte, 150ml apă, 21g zahăr. Mai multe detalii în video.
Rețeta video: https://www.instagram.com/reel/C8MlZzMoWVS/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==