Familia Toneli

Manuela Hendre – Mini tacos cu omletă și legume

Ingrediente pentru 6 mini tacos:

-1 lipie (eu am folosit piadină)
-1 ou Toneli Kids
-2 linguriță smântână
-aproximativ 50 grame cheddar răzuit sau tăiat mărunt
-1/2 ardei gras roșu mediu
-1/4 ceapă roșie medie
-1/2 avocado
-smântană pentru servire
-pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:
Se decupează 6 cercuri din lipie cu ajutorul unei forme de biscuiți de 8-10 cm.
Se întoarce o tavă de brioșe cu fundul în sus și se așează cerculețele de lipii între formele de brioșe astfel încât să stea îndoite. Se coc la 180 grade pt aproximativ 10 minute. Se lasă la răcit în tavă. Își vor păstra forma de taco după răcire.
Se face o omletă simplă din ou cu cele 2 lingurițe de smântână, jumate din cheddarul răzuit, ardeiul gras și ceapa, ambele tăiate mărunt.
Se umplu mini taco-urile cu omletă, fierbinte, extra cheddar răzuit, cubulețe mici de avocado stropite cu lămâie și se servesc alături de puțină smântână și pătrunjel proaspăt. Pot fi servite alături de o salată proaspătă de castraveți și roșii.

https://www.instagram.com/p/CfuOzjPjx2w/