Familia Toneli

Ouă (Toneli Bio) umplute cu pastă de brânză

Ingrediente
10 ouă Toneli Bio
200 g brânză dulce
sare, piper

oua

1 lingură capere sau 1 castravete murat în oțet
1 file de somon afumat, pentru decor
1 lingură
½ morcov mic
câteva frunze de pătrunjel

Preparare
1. Fierbi tari ouăle Toneli Bio, apoi le răcești forțat, le decojești și le tai în jumătate, pe lungime. Scoți cu grijă gălbenușurile și le mixezi împreună cu brânza dulce. După ce ai omogenizat amestecul, îl sărezi și condimentezi după gust și încorporezi morcovul și caperele, în prealabil mărunțite în blender. Dacă nu ai capere, mărunțește în blender un castravete murat și lasă-l să se scurgă 10 minute, în strecurătoare.
2. Umpli jumătățile de albușuri cu pasta, folosind un poș. Le decorezi după imaginație, cu frunzulițe de pătrunjel și mici bucăți de somon afumat.
3. Le consumi de preferință reci, după ce le-ai păstrat la frigider, timp de cel puțin 20 de minute.

reteta completa pe practicinbucatarie.ro