Heeello, Dutch baby ❤️
Vă promit că o dată ce o încercați, va rămâne în top brunch-uri.
Această clătită uriașă, crocantă pe margini și fluffy la interior, se pregătește atât de simplu.
Ingredientul secret? Ouăle de calitate, iar eu și de această dată am optat pentru gama bio @familiatoneli.
Ingrediente:
– 3 ouă
– 250 ml lapte
– 100 gr făină
-30 gr unt
– puțină scorțișoară
Mod de preparare:
Amestecăm cele 3 ouă cu laptele, adăugăm făina și scorțișoara și omogenizăm totul bine. Putem trece amestecul eventual printr-o sită să ne asigurăm că nu mai rămâne niciun cocoloș (puteți pune amestecul chiar în blender).
Punem tigaia în care pregătim gogoașa la încins în cuptor la 180 de grade, iar după ce s-a încins adăugăm și cubul de unt și lăsăm 30 de secunde în cuptor, iar apoi turnăm compoziția și dăm totul iar la cuptor timp de 25 de minute la 180 de grade.
Servim cu sirop de arțar, fructe proaspete, iaurt, dulceață sau orice vă place. ?
Rețeta video: https://www.instagram.com/p/CsYtewAIJp3/