Familia Toneli

Ramona Dănescu – Pandișpan cu caise

Continuăm seria rețetelor de vară cu un pandișpan pufos cu caise. ?

Se pregătește super simplu și îl puteți face cu orice fruct doriți.

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 100 gr zahăr
  • 150 gr făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • fructe (după preferințe)
  • 2 lingurițe zahăr brun
  • zahăr pudra pentru decor

Mod de preparare:

Începem prin a separa cele 5 ouă ,după care batem albușurile spumă cu zahărul. Adăugăm și gălbenușurile, iar cu ajutorul unei spatule le incorporăm bine.
Peste compoziția rezultată adăugăm făina și praful de copt și omogenizăm.
Tăiem caisele în cuburi și punem peste ele 2 lingurițe de zahăr brun. Adăugăm caisele peste aluat și turnăm totul în tava tapetată cu hârtie de copt, după care băgăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 35-40 de minute. ❤️

La final presărăm zahăr pudră.

Rețeta video:https://www.instagram.com/p/Cu7JEJRIiSK/