Familia Toneli

Roxana Boșca – Brunch cu ou și avocado

O idee de brunch sănătos și delicios.
Iubesc ouăle prăjite și mă bucur tare că am descoperit această variantă de a le “prăji” fără ulei rafinat/ultra-procesat.
Am ales o variantă mai sănătoasă și pentru vafele sărate așa că le-am făcut fără gluten.

Am ales o variantă mai sănătoasă și pentru vafele sărate așa că le-am făcut fără gluten.

Ingrediente (pentru 2 porții):

  • 4 ouă (le-am folosit pe cele de la @familiatoneli)
  • 2 linguri de smântână
  • 4 linguri făină fără gluten (dacă dorești poți să folosești și făină albă, clasică)
  • 30 ml ulei de măsline
  • 50 ml lapte
  • 1/2 praf de copt (stins cu 1 lingură de oțet)
  • 1/2 linguriță de sare
  • 2 felii de cheddar
  • 1 avocado
  • praz/cozi de ceapă opțional
  • fugi de chilli- opțional

Modul de preparare și rețeta completă le găsești în video: https://www.instagram.com/p/C65-0yZoliu/