O idee de brunch sănătos și delicios.
Iubesc ouăle prăjite și mă bucur tare că am descoperit această variantă de a le “prăji” fără ulei rafinat/ultra-procesat.
Am ales o variantă mai sănătoasă și pentru vafele sărate așa că le-am făcut fără gluten.
Am ales o variantă mai sănătoasă și pentru vafele sărate așa că le-am făcut fără gluten.
Ingrediente (pentru 2 porții):
- 4 ouă (le-am folosit pe cele de la @familiatoneli)
- 2 linguri de smântână
- 4 linguri făină fără gluten (dacă dorești poți să folosești și făină albă, clasică)
- 30 ml ulei de măsline
- 50 ml lapte
- 1/2 praf de copt (stins cu 1 lingură de oțet)
- 1/2 linguriță de sare
- 2 felii de cheddar
- 1 avocado
- praz/cozi de ceapă opțional
- fugi de chilli- opțional
Modul de preparare și rețeta completă le găsești în video: https://www.instagram.com/p/C65-0yZoliu/

