Familia Toneli

Toate produsele Familia Toneli vor purta eticheta Nutri-Score, sistemul independent de etichetare, care clasifică produsele alimentare pe baza informațiilor nutriționale

În curând, toate produsele brandului Familia Toneli, liderul pieței de produscție si distribuție ouă de consum din România, vor purta eticheta Nutri-Score, sistemul independent de etichetare, care clasifică produsele alimentare pe baza informațiilor nutriționale.

Eticheta Nutri-Score prezintă prin 5 culori, de la verde la roșu, și 5 litere, de la A la E, valoarea nutritivă pentru 100 g sau 100 ml dintr-un produs, iar interpretarea valorilor este foarte simplă: produsele marcate cu culoarea verde (A, B) sunt produse importante în alimentație, care ar trebui consumate mai des. Produsele marcate cu galben (C) ar trebui consumate cu moderație, în timp ce produsele marcate cu portocaliu și roșu (D, E) trebuie consumate în cantitate mai mică, deoarece conțin o cantitate mai mare de grăsimi, zahăr și sare.

Despre noul sistem de etichetare Nutri-Score, în curs de implementare în întreaga gamă de produse brand Familia Toneli, am stat de vorbă cu Florin Panfile, Director Comercial Grupul Toneli.

citeste articolul complet