Familia Toneli

Toneli Holding este partener al evenimentului Retail & HoReCa Distribution

Cu o experiență de peste 22 de ani în piața avicolă, Grupul Toneli deține cel mai mare efectiv de păsări ouătoare – peste 1,6 milioane. Cu 400 de milioane de ouă vândute anual, Toneli Holding deține aproximativ 30% din volumul de ouă comercializat în Modern Trade.

Grupul are un model de business integrat pe verticală, deținând în prezent trei capacități de producție de furaje, patru ferme de creștere a tineretului de înlocuire, 16 ferme de producție ouă, trei centre de colectare, sortare și ambalare ouă, o flotă logistică ce asigură hibrid, direct și prin terți distribuția națională a ouălor. Toneli deține și o unitate de producție de fertilizator organic.

Toneli a început producția de ouă ecologice în 2020, devenind singurul jucător din piața de profil ce acoperă toate segmentele de calitate: producție convențională, la sol, free range, ecologice/bio, ouă funcționale – Omega 3, Seleniu, Kids.
Tot din acest an, Toneli a intrat și pe canalul HoReCa prin comercializarea gamei de ouă lichide Familia Toneli: albuș, gălbenuș și melanj.

citeste articolul complet