Familia Toneli

Toneli Holding lanseaza un produs auxiliar pentru agricultura – fertilizator organic

Toneli Holding lanseaza un produs auxiliar pentru agricultura – fertilizator organic

Toneli Holding, cu o experienţă de peste două decenii pe piaţa românească, lanseaza noul fertilizator organic, pentru culturi de câmp, legume, viţă de vie, pomi fructiferi, ideal pentru orice tip de sol.

Îngrăşământul organic este obţinut din dejecţii (găinaţ) ale păsărilor crescute în fermele cu crestere in aer liber si la sol Toneli, iar capacitatea de producţie anuala este de 1500 tone de peleţi. Dejecţiile sunt colectate periodic din halele de sol, cu utilaje speciale prevăzute cu cupa, si depozitate în spaţii acoperite şi bine ventilate.

Dejecţiile sunt transformate în peleţi cu ajutorul unui utilaj special.

Fertilizatorul organic este ambalat în big bags, automat, printr-o instalaţie prevăzută cu cântar (500 kg – 1000 kg) sau este însăcuit (5 kg, 20 kg).

Noul fertilizator organic este bogat în nutrienţi, contribuind la îmbogăţirea calităţii solului, se împrăştie pe sol sau se încorporează în pământ toamna, asigurand astfel substanţele minerale necesare plantelor primăvara. Fertilizatorul conţine substanţe nutritive în proporţie biologică echilibrată: substanţe biologic active, uşor biodegradabile şi dizolvabile în apă, capabile să mărească fertilitatea solului.

citeste articolul complet